Våra bästa barnfilm som du kan streama just nu!

Zogg (Svenskt tal)

Streama: Zogg (Svenskt tal)

Den lilla draken Zogg går i drakskola och så gärna vill ha en guldstjärna av fröken, fast det är inte så lätt att vare sig flyga eller spruta eld. Men så träffar han en på flicka som hjälper honom, och kanske kan han hjälpa henne också? Animerad film av bolaget bakom favoriter som Gruffalon, Kvastresan och Herr Pinnemans äventyr, som även den bygger på en bok av Julia Donaldson och Axel Scheffler.
Betyg: 7.3/10

Lill-Gruffalon (Svenskt tal)

Streama: Lill-Gruffalon (Svenskt tal)

Brittisk animerad kortfilm, baserad på en barnbok av Julia Donaldson (Kvastresan, Herr Pinnemans äventyr). En snöig natt smyger Lill-Gruffalon ut i skogen trots varning från sin pappa för att söka efter den stora stygga musen. Hon möter en orm, en uggla och en räv men ser inget spår efter den omtalade musen. Lill-Gruffalon börjar tro att det inte finns någon stor stark mus, eller…
Betyg: 7.2/10

Den ruskiga råttbanditen (Svenskt tal)

Streama: Den ruskiga råttbanditen (Svenskt tal)

En girig råtta ger sig ut på rövarstråt och lämnar inte kvar en endaste smula. Men en dag möter han en väldigt modig anka. Den ruskiga råttbanditen är en animerad brittisk kortfilm, baserad på en barnbok av Julia Donaldson (Gruffalon, Kvastresan, Herr Pinnemans äventyr). De svenska rösterna görs av bland andra Ingela Olsson, Alexander Karim, Elina Du Rietz och Peter Viitanen.
Betyg: 6.7/10

Pettson och Findus – Katten och gubbens år

Streama: Pettson och Findus – Katten och gubbens år

Barnfilm från 1999 med Tord Peterson och Kalle Lundberg. Gubben Pettson och katten Findus är nere vid sjön och fiskar. Det blåser upp, börjar snöa och blir mörkt. Vilse i stormen tvingas de söka skydd i en igloo av fiskblock och där inne berättar de om året som gått. Tänk när Findus skulle fira födelsedag två gånger samma år, eller när räven kom.
Betyg: 6.4/10
Pettson och Findus – Katten och gubbens år

Enchantimals – Hitta hem (Svenskt tal)

Streama: Enchantimals - Hitta hem (Svenskt tal)

Möt Enchantimals, en grupp ljuvliga tjejer och deras djurbästisar som bor i en fantastisk värld fylld av äventyr. I filmen ”Enchantimals – Hitta hem” hjälper tjejerna en påfågels-Enchantimal som gått vilse i skogen ihop med sin bästis. När påfågelbästisen försvinner, går alla tjejerna samman för att hitta honom, och längs vägen upptäcker de vad ”hemma” verkligen betyder.
Betyg: 6.4/10
Enchantimals – Hitta hem (Svenskt tal)

Byggare Bob – Den stora utgrävningen (Svenskt tal)

Streama: Byggare Bob - Den stora utgrävningen (Svenskt tal)

I ”Byggare Bob – Den stora utgrävningen” bygger Bob Fixhamns nya dinosauriepark med en stor berg- och dalbana och roliga karuseller. Allt går enligt plan tills teamet råkar gräva upp ett dinosaurieben på platsen. Var ska de lägga alla ben och vem ska kunna flytta dem? Och kommer dinosauriejägaren Skrap att göra sin egen upptäckt? Lyckligtvis har Bob en plan och den nya dumpern får hjälpa till.
Betyg: 6.2/10
Byggare Bob – Den stora utgrävningen (Svenskt tal)

Pettson & Findus – Juligheter (Svenskt tal)

Streama: Pettson & Findus - Juligheter (Svenskt tal)

Det börjar lacka mot jul och hemma hos Pettson och Findus är förberedelserna i full gång. Båda två är övertygade om att den här julen ska bli den bästa någonsin, men så får de oväntade bekymmer som sätter käppar i hjulen för planerna. Fast med lite uppfinningsrikedom och snälla grannar ska det nog bli en jul till slut. ”Pettson & Findus – Juligheter” är ett julglatt äventyr för hela familjen.
Betyg: 5.6/10
Pettson & Findus – Juligheter (Svenskt tal)

Pelle Svanslös

Streama: Pelle Svanslös

Den snälla kattungen Pelle Svanslös lever ett härligt liv på landet men vid ett ruskigt oväder ramlar han ned i en å som för honom hela vägen till den främmande stora staden Uppsala. Där träffar han många nya vänner, liksom några otrevliga typer, men ska han någonsin kunna ta sig hem igen? Pelle Svanslös är ett nyskrivet äventyr baserat på Gösta Knutsons älskade figurer.
Betyg: 5.6/10

Brandman Sam – Den stora branden i Pontypandy (Svenskt tal)

Streama: Brandman Sam – Den stora branden i Pontypandy (Svenskt tal)

När Brandman Sam utför en superhjälteinsats blir han belönad med en medalj för sin tapperhet och samtidigt erbjuden ett nytt jobb i Newtown. Under tiden är Pontypandys scouter på campingtur vilket resulterar i en skogsbrand som hotar hela Pontypandy och tvingar alla att evakuera. Ska Sam lämna sin älskade stad och ska någon lyckas släcka elden? Följ med på ett spännande äventyr!
Betyg: 5.5/10
Brandman Sam – Den stora branden i Pontypandy (Svenskt tal)

Pippi Långstrump (Svenskt tal)

Streama: Pippi Långstrump (Svenskt tal)

Tecknad barnfilm från 1997. Tänk att få segla på de sju haven tillsammans med sin pappa och sedan flytta in i ett gammalt kråkslott. Ett hus där det bara är du som bestämmer! Tänk att ha en egen apa och en häst! Tänk att både vara starkast i världen och stenrik! Tänk att få vara Pippi Långstrump.
Betyg: 5.3/10
Pippi Långstrump (Svenskt tal)

Bli först med att kommentera

Kommentera