Våra bästa familjefilmer som du kan streama just nu!

Draktränaren

Streama: Draktränaren

I succéäventyret ”Draktränaren” möter vi den tonårige vikingen Hicke. Han är inte mycket till krigare och vill egentligen inte delta i den eviga kampen mot drakarna som hans folk utkämpar. När han av en slump möter och blir vän med en vildsint drake, som han kallar Tandlöse, bryter han med stammens traditioner och ställer allas tillvaro på ända.
Betyg: 8.1/10
Draktränaren

Paddington 2 (Svenskt tal)

Streama: Paddington 2 (Svenskt tal)

I den efterlängtade uppföljaren har Paddington flyttat in hos familjen Brown i London. Alla älskar den charmiga lilla björnen som sprider glädje och marmelad var han än går. När Paddington letar efter den perfekta presenten till sin faster Lucys hundraårsdag hittar han en bok i herr Grubers butik. Men plötsligt blir boken stulen! Av en skurk som dessutom tycks vara en mästare i förklädnad…
Betyg: 7.8/10
Paddington 2 (Svenskt tal)

E.T. the Extra-Terrestrial

Streama: E.T. the Extra-Terrestrial

När 10-årige Elliott träffar E.T., en utomjording som har blivit kvarglömd på jorden, blir det början på en unik vänskap mellan de två. Men när E.T. blir svårt sjuk måste Elliott och hans syskon, med myndigheterna hack i häl, försöka hitta ett sätt för sin vän att ta sig hem igen. Steven Spielbergs gripande familjeäventyr blev direkt en modern klassiker.
Betyg: 7.8/10

Kung Fu Panda (Svenskt tal)

Streama: Kung Fu Panda (Svenskt tal)

I ”Kung Fu Panda” möter vi pandan Po som varje dag sliter i sin pappas nudelrestaurang men drömmer om att bli kung fu-mästare som sina idoler i De fruktade fem – Apan, Tigrinnan, Viper, Tranan och Syrsan. Dessvärre är Po ovanligt fumlig, till och med för att vara en panda, men plötsligt får han han en otippad chans när den legendariske kung fu-mästaren Shifu utser honom till sin nya elev.
Betyg: 7.6/10
Kung Fu Panda (Svenskt tal)

Paddington (Svenskt tal)

Streama: Paddington (Svenskt tal)

Den älskade lilla björnen Paddington kommer här i sin första film, där han reser från Perus djungel till London för att hälsa på sin upptäcktsresande vän Montgomery. På tågstationen Paddington träffar den vilsne björnen den snälla familjen Brown som tar hand om honom. Nu börjar en rad spännande äventyr i stan, men han måste också akta sig för en elak konservator på jakt efter exotiska djur.
Betyg: 7.3/10
Paddington (Svenskt tal)

Kung Fu Panda 2 (Svenskt tal)

Streama: Kung Fu Panda 2 (Svenskt tal)

Pandan Pos stora dröm har gått i uppfyllelse – nu är han den drakkrigaren som beskyddar Fredens dal tillsammans med sina vänner. Men friden hotas av en ondskefull fiende från Pos förflutna som har ett nytt skräckinjagande vapen. Den fartfyllda uppföljaren till succéfilmen ”Kung Fu Panda” är regisserad av Jennifer Yuh och nominerades till en Oscar för bästa animerade film.
Betyg: 7.2/10
Kung Fu Panda 2 (Svenskt tal)

SvampBob Fyrkant – Filmen

Streama: SvampBob Fyrkant – Filmen

Det är oroliga tider i undervattenslandet Bikinibotten. Någon har stulit kung Neptuns krona och SvampBobs chef Herr Krabba har blivit misstänkt. För att rentvå Herr Krabba ger sig SvampBob och hans vän Patrik ut på en farofylld resa till Snäckstaden.
Betyg: 7.1/10
SvampBob Fyrkant – Filmen

Madagaskar 3

Streama: Madagaskar 3

I ”Madagaskar 3” återser vi lejonet Alex, zebran Marty, flodhästen Gloria och giraffen Melman som är kvar i Afrika men börjar längta hem till New York. De bestämmer sig för att resa tillbaka och det blir en fartfylld tur som går via Europa där de hamnar på både kasino och cirkus, möter upp pingvinerna och kung Julien, och jagas av en nitisk kapten från Djurmyndigheten.
Betyg: 6.8/10
Madagaskar 3

Home

Streama: Home

Fartfyllt animerat familjeäventyr där en grupp utomjordingar på flykt undan sina fiender väljer att gömma sig på vår planet. Dessvärre råkar en av dem, den vänliga men klantiga Oh, avslöja dem och blir snart utstött. Men snart träffar Oh på tonårstjejen Tip och tillsammans ger sig det omaka paret iväg på en fartfylld jorden runt-resa som förhoppningsvis ska föra dem hem.
Betyg: 6.6/10
Home

Madagaskar 2

Streama: Madagaskar 2

Vännerna från succén ”Madagaskar” är tillbaka! Här träffar vi åter lejonet Alex, zebran Marty, giraffen Melman, flodhästen Gloria, såväl som Kung Julian, Maurice och de knasiga pingvinerna. Här ska de försöka ta sig tillbaka till New York med hjälp av ett krashat plan som pingvinerna lappat ihop, men det går inte bättre än att de kraschlandar på savannen och råkar ut för nya äventyr.
Betyg: 6.6/10
Madagaskar 2

Bli först med att kommentera

Kommentera