Våra bästa actionfilmer som du kan streama just nu!

Inception

Streama: Inception

Dom (Leonardo DiCaprio) leder ett skickligt ljusskyggt team som stjäl information genom att ta sig in i människors drömmar. Hans ovanliga expertkunskaper har gjort honom framgångsrik, men till ett högt pris. För att få tillbaka det liv han förlorat måste han ta sig an ett tillsynes omöjligt uppdrag. Stilsäker succéthriller i regi av Christopher Nolan (”The Dark Knight”-trilogin, ”Dunkirk”).
Betyg: 8.8/10
Inception

Gladiator

Streama: Gladiator

Episkt historiskt drama av Ridley Scott som belönades med fem Oscar, däribland bästa film och huvudroll till Russell Crowe. Den romerske kejsaren Marcus Aurelius börjar bli gammal och hans svagsinte son Commodus oroar sig för att bli utkonkurrerad. Den store generalen Maximus döms därför till döden med sin familj. Han lyckas undkomma men hamnar som slav på gladiatorarenan där han ruvar på hämnd.
Betyg: 8.5/10
Gladiator

Léon

Streama: Léon

Léon (Jean Reno) är en skicklig yrkesmördare som arbetar för ett maffiasyndikat i New York. När korrupta poliser mördar familjen i grannlägenheten känner han sig tvungen att ta hand om den enda som överlever, 12-åriga Mathilda (Natalie Portman, i sin filmdebut). Mathilda vill hämnas och snart lär han henne allt han kan. För regin står Luc Besson som gjort filmer som Det stora blå och Nikita.
Betyg: 8.5/10
Léon

Spider-Man: Into the Spider-Verse (Svenskt tal)

Streama: Spider-Man: Into the Spider-Verse (Svenskt tal)

Animerat äventyr om 13-årige Brooklyn-killen Miles Morales som får blir biten av en radioaktiv spindel, får superkrafter och en möjlighet att bli den nye Spider-Man. Snart ställs han mot skurken Kingpin men får hjälp av en rad olika figurer från parallella universum som också har spindelkrafter. En publik- och kritikersuccé som vann såväl Oscar som Golden Globe och Bafta för bästa animerade film.
Betyg: 8.4/10
Spider-Man: Into the Spider-Verse (Svenskt tal)

Warrior

Streama: Warrior

Två bröder som inte har haft någon kontakt sedan tonåren återförenas under brutala förhållanden när de ställer upp i samma kampsportstävling. Konfronterade med sin trassliga familjesituation tvingas de att mötas både i och utanför ringen, samtidigt som en stor prissumma hägrar. Laddat actiondrama med Tom Hardy och Joel Edgerton. Deras far spelas av Nick Nolte som Oscarnominerades för bästa biroll.
Betyg: 8.2/10
Warrior

Mad Max: Fury Road

Streama: Mad Max: Fury Road

Storslagen action som utspelar sig i ett postapokalyptiskt ökenlandskap. Mad Max (Tom Hardy) tillfångatas av skurkar och tas till ett fort där ledaren Immortan Joe styr med järnhand. Max blir snart indragen i ett flyktförsök lett av den okuvliga Imperator Furiosa (Charlize Theron). ”Mad Max: Fury Road” är den fjärde filmen om hjälten och blev en jättesuccé som gick hem hos både publik och kritiker.
Betyg: 8.1/10
Mad Max: Fury Road

Det femte elementet

Streama: Det femte elementet

Fantasifull och färgsprakande sci fi-action av med Bruce Willis, Milla Jovovich och Gary Oldman. I en högteknologisk och fartfylld framtid hotas jorden av utomjordiska krafter. Den cyniske taxichauffören Korben Dallas hamnar mitt i konflikten när en mystisk ung kvinna kraschlandar i hans svävartaxi. För regin står Luc Besson som gjort filmer som Nikita, Léon och Det stora blå.
Betyg: 7.6/10
Det femte elementet

Creed II

Streama: Creed II

I uppföljaren till Rocky-spinoffen får tungviktsboxaren Adonis Creed en chans att hämnas sin far Apollo som dog under en match mot Ivan Drago. Under Rocky Balboas handledning ska han möta Ivans son Viktor Drago i en stor uppgörelse. I rollerna syns Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Tessa Thompson och Dolph Lundgren som är tillbaka som Ivan Drago.
Betyg: 7.1/10
Creed II

Sicario 2: Soldado

Streama: Sicario 2: Soldado

Uppföljaren till den kritikerhyllade thrillern Sicario där vi åter befinner oss i det våldsamma eskalerande kriget mot droger längs gränsen mellan USA och Mexiko. Josh Brolin är tillbaka som CIA-agenten Matt Graver och Benicio del Toros Alejandro anlitas åter igen som oberoende ”konsult” för att ta sig an en knarkkung som finansierar terrorister. För regin står Stefano Sollima (Gomorrah).
Betyg: 7.1/10
Sicario 2: Soldado

Dredd

Streama: Dredd

I en dystopisk framtid sträcker sig staden Mega City One över hela USA:s östkust där kriminella gäng styr gatorna. Befolkningen sätter sitt hopp till en fruktad grupp lagens väktare, Judges, som är polis, domare och bödlar i ett. Sci fi-action efter den brittiska kultserietidningen med samma namn. I rollerna syns Karl Urban, Olivia Thirlby och Lena Headey.
Betyg: 7.1/10
Dredd

Bli först med att kommentera

Kommentera