Våra bästa sci-fi filmer som du kan streama just nu!

Arrival

Streama: Arrival

När mystiska rymdskepp landar på jorden, samlas ett expertteam med bland andra språkvetaren Louise Banks (Amy Adams) och fysikern Ian Donnelly (Jeremy Renner), för att försöka ta reda på utomjordingarnas avsikter. Det hyllade sci fi-dramat Arrival nominerades till åtta Oscar, däribland bästa film. För regin står av Denis Villeneuve som gjort filmer som Sicario, Dune och Blade Runner 2046.
Betyg: 7.9/10
Arrival

Det femte elementet

Streama: Det femte elementet

Fantasifull och färgsprakande sci fi-action av med Bruce Willis, Milla Jovovich och Gary Oldman. I en högteknologisk och fartfylld framtid hotas jorden av utomjordiska krafter. Den cyniske taxichauffören Korben Dallas hamnar mitt i konflikten när en mystisk ung kvinna kraschlandar i hans svävartaxi. För regin står Luc Besson som gjort filmer som Nikita, Léon och Det stora blå.
Betyg: 7.6/10
Det femte elementet

Valerian and the City of a Thousand Planets

Streama: Valerian and the City of a Thousand Planets

Sci fi-action där tiden är det 28:e århundradet och specialagenterna Valerian och Laureline skickas till staden Alpha – en otrolig metropol där varelser från hela universum delat kunskap och kultur i hundratals år. Men i Alpha finns också en mörk kraft som hotar tillvaron i de tusen planeternas stad. ”Valerian and the City of a Thousand Planets” bygger på seriealbumen om ”Linda och Valentin”.
Betyg: 6.5/10
Valerian and the City of a Thousand Planets

Bli först med att kommentera

Kommentera