Våra bästa romantiska komedier som du kan streama just nu!

Clueless

Streama: Clueless

Romantisk komedi och 90-talsklassiker om Cher och henne bästa vän Dionne som går på high school hemma i Beverly Hills. De är rika, snygga och charmiga och populära och ägnar sig gärna åt att tussa ihop kärlekspar. När de träffar nya tjejen Tai börjar de planera att ge henne en makeover. Denna uppdatering av Jane Austens Emma blev en stor succé och följdes av både en tv-serie och flera böcker.
Betyg: 6.9/10
Clueless

Lyckligare kan ingen vara

Streama: Lyckligare kan ingen vara

Romantisk komedi som utspelar sig i Stockholm och kretsar kring en rad människor i olika generationer. Deras liv vävs samman av både tillfälligheter och avsiktliga val, där den gemensamma drivkraften är sökandet efter kärlek. Huvudrollerna i ”Lyckligare kan ingen vara” spelas av bland andra David Hellenius, Helena Af Sandeberg och Kjell Bergqvist.
Betyg: 5.8/10
Lyckligare kan ingen vara

Grabben i graven bredvid

Streama: Grabben i graven bredvid

Bibliotekarien Desiré lever ensam i stan. Hennes liv är odramatiskt och hon har aldrig träffat sin stora kärlek. En dag när hon sitter på kyrkogården och tänker får hon ögonkontakt med Benny, en ensam bonde som ägnar större delen av sin tid åt sin gård, men som också drömmer om kärlek. Kjell Sundvall står för regin till ”Grabben i graven bredvid” som bygger på Katarina Mazettis succéroman.
Betyg: 5.6/10
Grabben i graven bredvid

Bli först med att kommentera

Kommentera