Våra bästa dramakomedier som du kan streama just nu!

Forrest Gump

Streama: Forrest Gump

Forrest Gump (Tom Hanks) berättar historien om sitt otroliga liv i denna dramakomedi som blev en världssuccé och vann sex Oscar, däribland för bästa film, regi och huvudroll. Forrest är kanske inte den skarpaste du någonsin mött men har blivit firad idrottsman, krigshjälte och miljonär. Men trots allt som har hänt har han aldrig kunnat släppa kärleken till barndomsvännen Jenny (Robin Wright).
Betyg: 8.8/10
Forrest Gump

Jerry Maguire

Streama: Jerry Maguire

Romantisk dramakomedi om den framgångsrike sportagenten Jerry Maguire (Tom Cruise) som är på toppen av världen. Men när han börjar ifrågasätta värderingarna i branschen i ett strategiskt dokument, som sprids till hela företaget, förlorar han precis allt – storkunder, status och fästmö. De enda som tror på honom är hans sekreterare (Renee Zellweger) och en hispig fotbollsspelare (Cuba Gooding Jr.).
Betyg: 7.3/10
Jerry Maguire

I rymden finns inga känslor

Streama: I rymden finns inga känslor

Dramakomedi om 18-årige Simon som har Aspergers syndrom och behöver ett fast schema i livet. Förändringar kan han bara hantera i små doser. Han delar lägenhet med sin bror Sam men när denne deppar ihop efter att ha blivit dumpad av sin flickvän, spricker hela tillvaron för Simon. Han ger sig själv i uppdrag att hitta en ny flickvän till Sam, men kan just inget om kärlek, tjejer och sociala koder.
Betyg: 7/10
I rymden finns inga känslor

Laxfiske i Jemen

Streama: Laxfiske i Jemen

Fiskeriexperten Alfred Jones mottar en förfrågan från en rik shejk om att införa laxfiske i Jemen. Statsministerns representant råkar höra om historien och engagerar sig i vad hon ser som ett goodwill-projekt. Det blir början på ett fantastiskt äventyr som ska förändra hans liv. Hjärtevärmande dramakomedi av Lasse Hallström med Ewan McGregor och Emily Blunt i huvudrollerna.
Betyg: 6.8/10
Laxfiske i Jemen

Hur många lingon finns det i världen

Streama: Hur många lingon finns det i världen

Alex är en arbetslös slarver som en dag blir utslängd av flickvännen och flyttar hem till Hudiksvall, där han halkar in som assistent på ett gruppboende för utvecklingsstörda. Alex upptäcker snart att gänget sjunger fantastiskt, och han blir besatt att visa för världen vad de går för. I ”Hur många lingon finns det i världen” syns Sverrir Gudnason, Vanna Rosenberg och succésagan Glada Hudik-teatern.
Betyg: 6.1/10
Hur många lingon finns det i världen

Mother’s Day

Streama: Mother's Day

Den stjärnfyllda dramakomedin ”Mother’s Day” utspelar sig just på Mors dag och skildrar olika aspekter av moderskap utifrån några kvinnors liv. Vi får träffa frånskilda Sandy (Jennifer Aniston) vars ex-man är tillsammans med en yngre förmåga, den ambitiösa karriärkvinnan Miranda (Julia Roberts) som inte har några barn och Jesse (Kate Hudson) som har en komplicerad relation till sin mamma.
Betyg: 5.6/10
Mother’s Day

Matklubben

Streama: Matklubben

I den danska dramakomedin Matklubben möter vi vännerna Marie, Vanja och Berling, som känt varandra sedan skoltiden. Efter en turbulent tid hemma i Danmark bestämmer de sig för att åka på en matlagningskurs i södra Italien. Det blir en överraskande resa där de varma sydeuropeiska kvällarna bjuder på flirt, svartsjuka och sanningar som helt plötsligt skall upp på bordet.
Betyg: 5.6/10

En underbar jävla jul

Streama: En underbar jävla jul

Det unga paret Simon och Oscar väntar barn tillsammans med kompisen Cissi – men hur ska de berätta den glada nyheten för sina föräldrar? Det är upptakten till dramakomedin ”En underbar jävla jul”, om ett kaotiskt svenskt julfirande där konflikter och fördomar kommer upp till ytan. Maria Lundqvist och sonen Anton Lundqvist spelar mor och son, med Robert Gustafsson som homofobisk pappa och make.
Betyg: 5.5/10
En underbar jävla jul

Hata Göteborg

Streama: Hata Göteborg

En dramakomedi om manlighet när den är som allra sämst. ”Hata Göteborg” är historien om ett grabbgäng där vänskapen mer börjat likna en terrorbalans och slagsmålen blivit viktigare än fotbollen. När göteborgaren Isak dyker upp och visar att det finns mer i livet börjar det hända saker i gänget.
Betyg: 5.4/10
Hata Göteborg

Hur många kramar finns det i världen

Streama: Hur många kramar finns det i världen

Fotografen Max bor i New York och är framgångsrik men bitter och ensam. En dag får han ett samtal från sin barndomsvän Peter som vill att Max ska hjälpa honom med en film om hans dotters utvecklingsstörda vänner, och i ett svagt ögonblick tackar han ja. Huvudrollerna i ”Hur många kramar finns det i världen” spelas av Per Morberg, Vanna Rosenberg och gänget från Glada Hudik-teatern.
Betyg: 4.8/10
Hur många kramar finns det i världen

Bli först med att kommentera

Kommentera