Våra bästa äventyrsfilmer som du kan streama just nu!

Spider-Man: Into the Spider-Verse (Svenskt tal)

Streama: Spider-Man: Into the Spider-Verse (Svenskt tal)

Animerat äventyr om 13-årige Brooklyn-killen Miles Morales som får blir biten av en radioaktiv spindel, får superkrafter och en möjlighet att bli den nye Spider-Man. Snart ställs han mot skurken Kingpin men får hjälp av en rad olika figurer från parallella universum som också har spindelkrafter. En publik- och kritikersuccé som vann såväl Oscar som Golden Globe och Bafta för bästa animerade film.
Betyg: 8.4/10
Spider-Man: Into the Spider-Verse (Svenskt tal)

Draktränaren

Streama: Draktränaren

I succéäventyret ”Draktränaren” möter vi den tonårige vikingen Hicke. Han är inte mycket till krigare och vill egentligen inte delta i den eviga kampen mot drakarna som hans folk utkämpar. När han av en slump möter och blir vän med en vildsint drake, som han kallar Tandlöse, bryter han med stammens traditioner och ställer allas tillvaro på ända.
Betyg: 8.1/10
Draktränaren

Cast Away

Streama: Cast Away

Äventyrsdrama om Chuck Noland (Tom Hanks) som överlever en flygkrasch och hamnar ensam som skeppsbruten på en liten ö i Stilla havet. Ön visar sig vara obebodd och nu måste han både försöka överleva på egen hand och hålla modet uppe, vilket inte är det lättaste när den enda man har att prata med är en volleyboll. För regin står Robert Zemeckis (Forrest Gump, Tillbaka till framtiden).
Betyg: 7.8/10
Cast Away

E.T. the Extra-Terrestrial

Streama: E.T. the Extra-Terrestrial

När 10-årige Elliott träffar E.T., en utomjording som har blivit kvarglömd på jorden, blir det början på en unik vänskap mellan de två. Men när E.T. blir svårt sjuk måste Elliott och hans syskon, med myndigheterna hack i häl, försöka hitta ett sätt för sin vän att ta sig hem igen. Steven Spielbergs gripande familjeäventyr blev direkt en modern klassiker.
Betyg: 7.8/10

Kung Fu Panda (Svenskt tal)

Streama: Kung Fu Panda (Svenskt tal)

I ”Kung Fu Panda” möter vi pandan Po som varje dag sliter i sin pappas nudelrestaurang men drömmer om att bli kung fu-mästare som sina idoler i De fruktade fem – Apan, Tigrinnan, Viper, Tranan och Syrsan. Dessvärre är Po ovanligt fumlig, till och med för att vara en panda, men plötsligt får han han en otippad chans när den legendariske kung fu-mästaren Shifu utser honom till sin nya elev.
Betyg: 7.6/10
Kung Fu Panda (Svenskt tal)

Kung Fu Panda 2 (Svenskt tal)

Streama: Kung Fu Panda 2 (Svenskt tal)

Pandan Pos stora dröm har gått i uppfyllelse – nu är han den drakkrigaren som beskyddar Fredens dal tillsammans med sina vänner. Men friden hotas av en ondskefull fiende från Pos förflutna som har ett nytt skräckinjagande vapen. Den fartfyllda uppföljaren till succéfilmen ”Kung Fu Panda” är regisserad av Jennifer Yuh och nominerades till en Oscar för bästa animerade film.
Betyg: 7.2/10
Kung Fu Panda 2 (Svenskt tal)

Arn – Tempelriddaren

Streama: Arn – Tempelriddaren

Jan Guillous succéböcker om stormannaättssonen Arn Magnusson ligger till grund för den dyraste filmsatsningen i Sverige någonsin. I den första av de två filmerna följer vi Arn genom uppväxtåren i ett kloster i Västra Götaland fram till dess att han skickats som korsriddare till Jerusalem.
Betyg: 6.6/10
Arn – Tempelriddaren

Arn – Riket vid vägens slut

Streama: Arn – Riket vid vägens slut

I andra filmen efter Jan Guillous berättelse lämnar Arn Jerusalem och återvänder hem. Efter många långa år återser han nu sin älskade Cecilia. De gifter sig och får ett barn till. Men Arn vet att sverkrarna fortfarande planerar att återta kronan och att krig kan bryta ut när som helst.
Betyg: 6.6/10
Arn – Riket vid vägens slut

Home

Streama: Home

Fartfyllt animerat familjeäventyr där en grupp utomjordingar på flykt undan sina fiender väljer att gömma sig på vår planet. Dessvärre råkar en av dem, den vänliga men klantiga Oh, avslöja dem och blir snart utstött. Men snart träffar Oh på tonårstjejen Tip och tillsammans ger sig det omaka paret iväg på en fartfylld jorden runt-resa som förhoppningsvis ska föra dem hem.
Betyg: 6.6/10
Home

Mästerkatten

Streama: Mästerkatten

Animerad äventyrsfilm om Mästerkatten i stövlar, känd från Shrek-filmerna. Redan innan han träffade träsktrollet Shrek var Mästerkatten ute på äventyr. Den här gången ger han sig iväg tillsammans med Kitty och den smarta Humpty Dumpty för att lägga beslag på gåsen som lägger gyllene ägg. Men först måste de hitta Jack och Jane och stjäla bönorna som kan leda dem upp till landet där gåsen bor.
Betyg: 6.6/10
Mästerkatten

Bli först med att kommentera

Kommentera