Utländska streamingtjänster – de bästa för dig!

Utländska streamingtjänster - de bästa för dig!

Utländska streamingtjänster är idag ett otroligt populärt sätt att se filmer och TV-serier på. Med streamingtjänster som hela tiden blir flera så är vi medvetna om att det kan vara svårt att ha koll på vilken eller vilka det faktiskt är värt att investera i. Det är heller inte alltid svart eller vitt, många gånger beror det helt på vad du är ute efter och vad du söker på en streamingplats.

Vi vill hjälpa dig göra beslutet lite lättare, vi har därför samlat de bästa utländska streamingtjänsterna och vad de kan erbjuda dig!

Vad är en streamingtjänst?

En streamingtjänst är en plats du kan få tillgång till rörlig media utan att behöva anpassa dig efter satta tider. Du kan helt enkelt välja själv när du vill titta på en specifik film, en serie eller ett TV-program – när det passar dig bäst.

Utländska streamingtjänster

Att en streamingtjänst är utländsk behöver dock inte betyda att du som bor i Sverige inte kan ha tillgång till den specifika tjänsten. Det är fullt möjligt att registrera dig som användare och börja titta på alla de filmer och serier som de erbjuder. Här nedan kan du läsa mer om våra favoriter!

Netflix

Netflix är idag den största streamingtjänsten världen över. De har inte bara tillgång till ett otroligt stort utbud av filmer, serier och dokumentärer utan producerar även sitt eget rörliga material – även svenskt! Kanske har du hört talas om Störst av allt eller Snabba Cash? Detta är två av Netflix´s egenproducerade svenska serier. Oavsett vad du som användare är ute efter så är vi säkra på att du kan hitta det mesta hos Netflix!

Du välja mellan tre olika abonnemang: Basic för 99 kronor i månaden, Standard för 129 kronor i månaden eller Premium för 129 kronor i månaden. De har tyvärr ingen gratisperiod, men heller inte någon uppsägningstid.

HBO

De senaste åren så har även HBO vuxit sig starka i Sverige, detta efter att de startade de skandinaviska bolaget HBO Nordic. Idag heter det istället HBO Max men oavsett så kan du som användare se HBO´s egenproducerade material bara några dagar efter att de släppts i USA, där de har sin största marknad.

HBO Max kostar 89 kronor per månad, men du kan även köpa ett årsabonnemang för endast 699 kronor. HBO har inte heller någon gratisperiod att erbjuda, men du kan när du vill avbryta ditt abonnemang utan uppsägningstid.

Disney+

Disney+ är ett förhållandevis nystartat bolag som lanserades i Sverige år 2020. Bolaget har växt snabbt tack vare deras stora utbud som är uppskattat av användare världen över. Du kan hitta allt från Marvel (Spiderman, Hulken, Captain America med mera), till Pixar (Toy Story, UPP, Hitta Nemo) och självfallet – all things Disney!

Det kostar 89 kronor i månaden för ett abonnemang hos Disney+, eller 890 kronor för ett år. De har ingen gratis provperiod men du som användare kan även här när som helst avbryta ditt abonnemang.

CuriosityStream

Är du den som älskar dokumentärer och som egentligen inte söker dig efter mycket annat? Då är CuriosityStream någonting för dig. Det är en streamingtjänst som ger dig ett stort utbud av dokumentärer, och endast det. De erbjuder mer exklusivt material än de ovan listade alternativen och har även ett stort utbud av egenproducerat material. Även om tjänsten finns på svenska marknaden så kan det vara bra att ha i åtanke att de allra flesta dokumentärerna här är med engelsk textning.

Du kan välja mellan standard eller premium-abonnemang hos CuriosityStream. För standard betalar du 2.99 amerikanska dollar i månaden eller 19.99 per år. Premium kostar istället 9.99 amerikanska dollar i månaden eller 41.99 per år. Du får alltså otroligt mycket dokumentärer för pengarna!

Vi hoppas att även du hittat din favorit bland våra toppval av utländska streamingtjänster att börja använda dig av!

Bli först med att kommentera

Kommentera