Bästa filmerna från 2020 – topp 10 filmer du kan streama just nu!

1. The Father

Streama: The Father

Anthony är en kulturell man, men han har Alzheimers sjukdom, vilket skapar stora utmaningar för hans omtänksamma dotter Anne. När hans grepp om verkligheten faller sönder står Anne inför ett svårt beslut.
Betyg: 8.3/10
The Father

2. Vice Versa: Bernie Blackout

Streama: Vice Versa: Bernie Blackout

En undersökande djupdykning i nyhetsmediernas bevakning av Bernie Sanders presidentkampanj för 2020 som ställer frågan: Vem har egentligen inflytande över amerikansk politik?
Betyg: 8.2/10
Vice Versa: Bernie Blackout

3. Finding Jack Charlton

Streama: Finding Jack Charlton

Ett fängslande, känslomässigt och unikt porträtt av ett unikt fotbollsliv – historien om en extraordinär man: en engelsk legend som vann VM och blev en irländsk hjälte.
Betyg: 8/10
Finding Jack Charlton

4. Jane Goodall: The Hope

Streama: Jane Goodall: The Hope

Följ schimpansernas förkämpe och hennes mission att visa lösningar för hur vi kan rädda våra närmaste släktingar.
Betyg: 7.9/10
Jane Goodall: The Hope

5. Promising Young Woman

Streama: Promising Young Woman

Cassie är traumatiserad av en tragisk händelse i sitt förflutna och söker hämnd i denna spännande och vilt underhållande berättelse om en läcker ny syn på hämnd.
Betyg: 7.5/10
Promising Young Woman

6. Minari

Streama: Minari

Jacob och Monica har lämnat Korea för USA. De har tillbringat några år i Kalifornien där barnen Anne och David tillkommit, och nu går flyttlasset till Arkansas där Jacob vill odla koreanska grönsaker.
Betyg: 7.5/10
Minari

7. Palm Springs

Streama: Palm Springs

Nyles är en bekymmersfri gäst på ett bröllop, där han träffar Sarah, som bara vill att kvällen ska vara över. Dessvärre har festkvällen fastnat i en evig loop och nu är de helt utelämnade åt varandra.
Betyg: 7.4/10
Palm Springs

8. Lektioner i överlevnad

Streama: Lektioner i överlevnad

Judiske Gilles skickas till koncentrationsläger men lyckas undkomma avrättning genom att hävda att han är perser. Det väcker intresse hos Klaus Koch, som vill öppna restaurang i Teheran efter kriget.
Betyg: 7.4/10
Lektioner i överlevnad

9. Alltid nära dig

Streama: Alltid nära dig

Den ensamstående Johns tillvaro kretsar kring hans fyraårige son Michael. När John får beskedet att han bara har månader kvar att leva, måste han hitta en familj som kan ge hans son en trygg uppväxt.
Betyg: 7.4/10
Alltid nära dig

10. Zogg (Svenskt tal)

Streama: Zogg (Svenskt tal)

Den lilla draken Zogg går i drakskola och så gärna vill ha en guldstjärna av fröken, fast det är inte så lätt att vare sig flyga eller spruta eld. Men så träffar han en på flicka som hjälper honom, och kanske kan han hjälpa henne också? Animerad film av bolaget bakom favoriter som Gruffalon, Kvastresan och Herr Pinnemans äventyr, som även den bygger på en bok av Julia Donaldson och Axel Scheffler.
Betyg: 7.3/10

Bli först med att kommentera

Kommentera